Paneelbouw

Onze referenties

Van Wensen Paneelbouw

Naast schakel- en verdeelinrichtingen kunt u bij Van Wensen paneel bouw terecht voor al uw speciale projecten. Met behulp van de ontwerp gegevens en in nauw overleg met de opdrachtgever worden de besturings- en systeemspecificaties opgesteld. Wij leveren u complete besturingsschema’s, software engineering, installatie op locatie en natuurlijk de schakelkast of het regelpaneel.

Engineering

Wepan Paneelbouw BV beschikt over een eigen afdeling engineering, voor het ontwerpen, adviseren, voorbereiden, berekenen, uitwerken en begeleiden van projecten.

Wij zijn thuis in het ontwerp van hardware en software, dat geheel in eigen beheer wordt ontwikkeld. Ook kan een bestaande installatie tekentechnisch en softwarematig zodanig worden aangepast of verder ontwikkeld zodat een verouderd systeem weer aan de huidige normen en uw wensen zal voldoen.

Met onze innovatieve aanpak gaan we samen met de klant op zoek naar een specifieke oplossing voor elke situatie gebaseerd op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Door het werken met goed opgeleide medewerkers, hoogwaardige componenten en de nieuwste technologische standaarden streven wij naar een 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken.

Automatisering

Continu verbeteren is voor vrijwel elk productiebedrijf een noodzaak. Binnen de industrie is een goede automatisering een vereiste. Van wensen paneelbouw bied u de juiste oplossingen voor een efficiëntere automatisering en besturing van productielijnen en/of productieprocessen.

Wepan Paneelbouw BV is ook het juiste adres voor besturings-en regelsystemen voor machines of utiliteits toepassingen. Met behulp van PLC techniek ( Omron & Siemens ) kunnen wij met de nieuwste ondersteunende software uw installatie automatiseren, zodat u bijv. via een touchscreen display de gehele installatie kunt bedienen. De software bepaalt voor een belangrijk deel de functionaliteit van de installatie. 

Koeltechniek

Wij vervaardigen complete besturingspanelen voor grote en kleine koel installaties, waarbij de compressoren aangestuurd kunnen worden door zowel frequentieregelaars, softstarters of sterdriehoek schakelingen. Voor de betrouwbaarheid van de installatie werken wij uitsluitend met hoogwaardige componenten en regelapparatuur.

Tuinbouw

Voor de tuinbouw realiseren wij panelen voor:

Kasafdelingen

Substraatunits

Verwarming

Co2 sets

Intern Transport

Wij vervaardigen besturingspanelen voor interne transport systemen die geautomatiseerd werken door middel van PLC techniek en bijvoorbeeld motor aandrijvingen met frequentie regelaars.

Machinebouw

Wij vervaardigen besturingspanelen voor machines die volledig geautomatiseerd werken door middel van PLC techniek. In nauw overleg met de klant wordt een eisenpakket opgesteld, dat als uitgangspunt dient voor het project. Veiligheid en gebruikers gemak voor bedienend personeel staan voorop in onze ontwerpen. Wij voldoen hierbij aan de verschillende benodigde richtlijnen.

Toegepaste richtlijnen:

2006/42/EG – Machinerichtlijn

2014/35/EU – Laagspanning

Schakel- en verdeelinrichtingen

De basis van een elektrotechnische installaties zijn schakel- en verdeelinrichtingen. Hierop worden vervolgens de totale licht- en krachtinstallaties aangesloten. Van Wensen levert en installeert schakel en verdeelinrichtingen voor complete installaties.

UL Materiaal

We hebben de kennis om met UL materiaal en bedrading te bouwen.

Bekijk ook onze referenties!